Annoksia 4
Yksi annos 3p/ koko ohje 12p
4 broilerin rintafilettä (125g/kpl)
2 tl kasviöljyä
Marinadi:
1 appelsiinin mehu
1 rkl sitruunamehua
2 rkl valkoviiniä tai sherryä
1 rkl juoksevaa hunajaa
½ tl kanelia
1 tl inkiväärijauhetta
1 tl korianteria
1 tl rouhittua mustapippuria
Koristeluun:
1 appelsiini lohkoina
1. Valmista marinadi sekoittamalla kaikki marinadiainekset. Lisää joukkoon broilerin rintafileet ja pyörittele siten, että ne peityvät kauttaaltaan marinadiin. Anna maustua viileässä väh. 4 tuntia tai yön yli.
2. Ruskista marinoidut rintafileet öljyssä. Kaada pannulle marinointiastiaan jäänyt marinadi ja jatka kypsentämistä 5-8 minuuttia, kunnes marinadineste on haihtunut.
3. Tarjoa välittömästi appelsiinilohkoilla koristeltuna, joko pelkän salaatin tai riisin kera.
maanantai, 20. elokuu 2007
Kommentit