Annoksia 4
Yksi annos 3p/ koko ohje 12p

4 broilerin rintafilettä (125g/kpl)
2 tl kasviöljyä

Marinadi:
1 appelsiinin mehu
1 rkl sitruunamehua
2 rkl valkoviiniä tai sherryä
1 rkl juoksevaa hunajaa
½ tl kanelia
1 tl inkiväärijauhetta
1 tl korianteria
1 tl rouhittua mustapippuria

Koristeluun:
1 appelsiini lohkoina

1. Valmista marinadi sekoittamalla kaikki marinadiainekset. Lisää joukkoon broilerin rintafileet ja pyörittele siten, että ne peityvät kauttaaltaan marinadiin. Anna maustua viileässä väh. 4 tuntia tai yön yli.

2. Ruskista marinoidut rintafileet öljyssä. Kaada pannulle marinointiastiaan jäänyt marinadi ja jatka kypsentämistä 5-8 minuuttia, kunnes marinadineste on haihtunut.

3. Tarjoa välittömästi appelsiinilohkoilla koristeltuna, joko pelkän salaatin tai riisin kera.