1 annos 4,5p / Koko ohje 17p
4rkl(60g) margariinia (rasvaa max.40%)
2prk (600g) maitorahkaa
1 1/4dl (80g) rusinoita
1-2tl raastettua sitruunankuorta
2tl vanilliinisokeria
makeuttusjauhetta maun mukaan
4 kananmunanvalkuaista
1.Vaahdota rasva. Lisää maitorahka, rusinta, sitruunankuori, vanilliinisokeri ja makeutusjauhe. Sekoita.
2.Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää rasva-rahkaseokseen kevyesti nostellen.
3.Vuoraa puinen pasha-muotti kostealla sideharsolla(em. puuttuessa myös siivilä tai suodatinpussilla vuorattu kookas kahvinsuodatussuppilo käyvät mainiosti!) ja kaada pasha-seos siihen valumaan.
4.Anna jähmettyä jääkaapissa vuorokauden ajan (vähintään pari tuntia) ja kumoa tarjoilulautaselle.
tiistai, 3. huhtikuu 2007
Kommentit