4 annosta (yksi annos 5p/ koko ohje 19p)

2 dl    kuivapastaa (itse olen käyttänyt Fusilli-ruispastaa)
1 tl    Oivariinia (1tl rypsiöljyä on toiminut yhtälailla)
250g  broilerin fileesuikaleita
2 ruukkua jääsalaattia
1 rasia kirsikkatomaatteja
150g  Valio Turunmaata 5%
0,5 dl  ruohosipulia hienonnettuna

Kastike:
1 prk  Valion Fraîche Välimeren maut  (5%)



1. Keitä pasta suolattomassa vedessä.

2. Kuumenna Oivariini pannulla ja lisää broilerin suikaleet. Kypsennä sekoitellen.

3. Yhdistä kypsät broilerin suikaleet ja kypsä, valutettu pasta.

4. Huuhdo ja revi salaatti. Halkaise tomaatit. Kuutioi juusto.

5. Kokoa salaattiainekset ja kastike annoksiksi tai kulhoon kerroksittain.


VINKKI: Mä olen sekoittanut Fraîchen pastan ja broiskunsuikaleiden sekaan. Se on helppo tasata 4 annokseen.

VINKKI2: Valion Fraîche Välimeren maut ja Itämainen curry 4p/prk(200g). Fraîche Vanilla on 5p/prk(200g).


(Lähde: Painonvartijat ja Valio)