Annoksia 4 (yksi annos 3p/ koko ohje 13p)

2tl  kasviöljyä
250g eli n. 2kpl nahatonta broilerin rintafilettä kuutioina
6    pientä perunaa neljään osaan leikattuna
1    sipuli hienonnettuna
4    valkosipulinkynttä murskattuna
1tlk (400g) tomaattimurskaa
3dl  kanalientä (fondikin käy)
      suolaa ja jauhettua mustapippuria
2-3rkl hienonnettua tuoretta korianteria tai persiljaa

Lisäksi: sitruunanlohkoja


1. Kuumenna öljy pinnoitetussa kattilassa tai padassa. Lisää broilerinpalat ja paista niitä 4 minuuttia, kunnes ne ovat joka puolelta kauniin ruskeita. Lisää paloitellut perunat, hienonnettu sipuli sekä murskatut valkosipulinkynnet ja jatka paistamista 4 minuuttia, kunnes perunat ovat saaneet vähän väriä ja sipulit ovat läpikuultavia.

2. Lisää tomaattimurska sekä kanaliemi ja kuumenna kiehumispisteeseen. Hauduta miedolla lämmöllä 10 minuuttia, kunnes broileri on pehmeää, perunat kypsiä ja kastike vähän saonnut.

3. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Sekoita joukkoon hienonnettu korianteri tai persilja.
   Koristele sitruunalohkoilla.

(Lähde: Painonvartijat "Koko ateria pienin pistein"-kirja)